Laden Evenementen

Wanneer? donderdag 29 september, 6 oktober, 13 oktober, 20 oktober, 27 oktober, 3 november en 10 november

Tijd? 19.45u tot 21.45u

Intuïtie is één van onze zintuigen die we bij onze geboorte hebben meegekregen. Toch is dit zintuig minder bekend dan de andere vijf: smaak, horen, zien, ruiken en voelen.
Voor we naar school gaan zijn we nog goed in staat om gebruik te maken van onze intuïtie. Maar zodra we de schoolpoort binnen stappen komt het rationeel denken op de voorgrond en wordt onze intuïtie het ondergeschoven kindje. We verliezen hierdoor het natuurlijke contact met ons zesde zintuig.
Wanneer we als kind en jong volwassene aangemoedigd zouden worden om onze intuïtie verder te ontwikkelen dan zou het leven van velen onder ons er vast heel anders uitzien. Dit omdat je intuïtie gebruiken je krachtiger en liefdevoller maakt. Het helpt je om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn en dat is een rijkdom in deze vaak chaotische wereld waarin we nu in leven.

Onze wereld maakt in sneltreinvaart een grote verandering door. De tijd is aangebroken om ons gevoel weer naar waarde te schatten. Daarom ervaar ik het als oud-docent als een cadeautje om anderen wegwijs te mogen maken in de wereld van intuïtieve ontwikkeling. Gedurende 7 avonden maken we samen deze ontdekkingsreis.

De cursus is opgebouwd in thema’s. Elke avond staat in het licht van één van de zeven chakra’s. Spelenderwijs doen we oefeningen waardoor we terug op onze intuïtie leren vertrouwen.

– Ik geef deze cursus voor 4 personen
– De cursus vindt plaats in mijn praktijk
– Wanneer ik het onderstaande formulier van je ontvangen heb, stuur ik je een Tikkie. Zodra ik je Tikkie ontvangen heb is je deelname aan de cursus definitief.

Schrijf je in voor deze cursus

    Ga naar de bovenkant