FAQ items aan het laden...

Cursus intuïtieve ontwikkeling

Intuïtie is één van onze zintuigen die we bij de geboorte hebben meegekregen. Toch is dit zintuig minder bekend dan de andere vijf: smaak, horen, zien, ruiken en voelen. 

Voor we naar school gaan zijn we nog goed in staat om gebruik te maken van onze intuïtie. Maar zodra we de schoolpoort binnen stappen komt het rationeel denken op de voorgrond en wordt onze intuïtie het ondergeschoven kindje. We verliezen hierdoor het natuurlijke contact met ons zesde zintuig.

Wanneer we als kind en jong volwassene aangemoedigd zouden worden om onze intuïtie verder te ontwikkelen dan zou het leven van velen onder ons er vast heel anders uitzien. Dit omdat je intuïtie gebruiken je krachtiger en liefdevoller maakt. Het helpt je om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn en dat is een rijkdom in deze vaak chaotische wereld waarin we nu in leven.

Onze wereld maakt in sneltreinvaart een grote verandering door. De tijd is aangebroken om ons gevoel weer naar waarde te schatten. Daarom ervaar ik het als oud-docent als een cadeautje om anderen wegwijs te mogen maken in de wereld van intuïtieve ontwikkeling. Gedurende 7 avonden maken we samen deze ontdekkingsreis.

De cursus is opgebouwd in thema’s. Elke avond staat in het licht van één van de zeven chakra’s. Spelenderwijs doen we oefeningen waardoor we terug op onze intuïtie leren vertrouwen.  

Om een veilige en ontspannen sfeer te creëren werk ik in een klein groepje van vier personen.

Voor de eerstvolgende cursusreeks kijk je bij ‘Workshops agenda’.   

Neem contact op

Waarom een Cursus intuïtieve ontwikkeling?

Je voelt je kracht

Een liefdevol leven

Je bent authentiek

Over Karen Buts

Karen is in Antwerpen geboren en verhuisde in 2000 met haar gezin naar Nederland. Een tekort aan eigenwaarde en een perfectionistische persoonlijkheid zorgde ervoor dat zij allerlei lichamelijke kwalen ontwikkelde. Uiteindelijk resulteerde dit in een bijna verstopte hartslagader en een zware burn-out. Vanaf dat moment draaide zij haar leven 180 graden om en ontdekte ze, via de energetische weg, haar authenticiteit.

Lees meer over Karen

Mijn studio

Pijpenstrootje 33

3755WE, Eemnes

KvK: 71851259

KLANTEN EN VRIENDEN

Ervaringen

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas accumsan vulputate semper. Cras at pretium enim. Vestibulum ultricies ante mi, nec efficitur lorem bibendum eu. Pellentesque congue non mauris nec efficitur. Vivamus consequat ullamcorper iaculis. In sem massa, volutpat ac luctus quis, viverra in mi. Duis vehicula egestas dictum. Aliquam a ullamcorper tellus, ut feugiat diam. Quisque elit magna, ultricies et dui gravida, feugiat accumsan nisi. Etiam ac mattis lacus. ”

– Richard Batsbak

“Ik had er wat voor over: een uur en half rijden voor een sessie reiki bij Karen. Maar ik heb er zo van genoten! Ook de dagen erna trilde het na. Eerst werd ik hartelijk ontvangen door Karen, ze heeft het onnavolgbare talent om iemand warm en authentiek bij haar binnen te laten komen!”

– Tessa