FAQ items aan het laden...
Wat zijn energetische workshops?

Het woord zegt het eigenlijk zelf, energetische workshops helpen je energetische frequentie te verhogen. Maar wat betekent dat dan?
Wanneer je niet lekker in je vel zit of je hebt het gevoel dat je in rondjes draait dan is je energie laag. Energetische workshops zijn een hulpmiddel om vanuit je eigen kern de weg te vinden naar een leven met veel meer voldoening.
Maar het kan ook zijn dat je al een fijn leven hebt en dat je meer contact wilt ervaren met je bron, met je intuïtie. Jij bent uiteindelijk je eigen goeroe en jij mag op onderzoek naar jouw eigen waarheid. Ook hier kunnen energetische workshops jou bij helpen.
Met andere woorden, het zijn workshops waarin je leert om authentiek te zijn en dus in je eigen kracht te staan. Wanneer jij kiest voor een gelukkige IK dan kies je ook voor een gelukkige wereld.

Wanneer je kijkt bij Energetische Workshops Agenda zie je wanneer ik welke workshops geef. Je kan ook je eigen groepje samenstellen en deze workshop op aanvraag boeken. Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier.

Intuïtief schrijven

In deze workshop gaat het niet over spelling of grammatica, in tegendeel! Je hebt geen schrijverservaring nodig, alleen een open mind. We gaan met onze intuïtie spelen aan de hand van verschillende oefeningen.

Deze workshop geef ik in mijn praktijk voor minstens drie personen en maximaal vijf personen. Wanneer het weer het toelaat doen we ook een oefening in de buitenlucht.

Lees meer
Innerlijke Krachtkaarten

Innerlijke krachtkaarten en reading

Innerlijke krachtkaarten maken ons duidelijkheid waar we staan in ons leven. Waar onze kracht ligt en wat onze eventuele valkuilen zijn. Deze kaarten kan je kopen, maar nog veel leuker is om ze zelf te maken.

Je hoeft helemaal geen kunstenaar te zijn om aan deze workshop deel te nemen. Aan de hand van een meditatie help ik jou de weg naar binnen te vinden. Verder heb je alleen je enthousiasme nodig om creatief bezig te zijn. Je kan schilderen, tekenen, kleuren, plakken of een combinatie. Even lekker de gedachten op nul zetten en lekker knutselen.

Wanneer jij je innerlijke krachtkaart klaar hebt geef ik je nog een korte reading. Ik lees je huidige energie aan de hand van je eigen creatie.

Deze workshop geef ik in mijn praktijk voor minimaal drie en maximaal vijf personen.

Lees meer
Meditatie

Meditatie

Meditatie is de ultieme manier om te ‘zijn’ zonder te oordelen. Dit opent nieuwe perspectieven omdat je van hieruit jouw realiteit opnieuw vorm kan geven.

Tijdens deze workshop komen verschillende vormen van meditatie aan bod. Op deze manier kan jij voelen welke vorm het beste bij jou past. 

Mediteren is niet moeilijk, iedereen kan het. De vraag is alleen, gun jij jezelf een mooier leven en wil je daar ook tijd voor vrijmaken?

Wanneer jouw antwoord “Ja” is, ben je al half op weg. Zet dus de volgende stap, boek deze workshop en word je eigen goeroe. 

Ik geef deze workshop één op één en voor maximaal drie personen. Het grootste deel gaat door in mijn praktijk, maar ook voor een deel in de buitenlucht. 

Lees meer
Affirmatiecollages

Zielscollage creëren

Tijdens deze workshop ga je op zoek naar antwoorden op vragen zoals: “Hoe kan ik mijn leven positief veranderen? Wat maakt mij gelukkig? Wat is mijn levensmissie?”

We starten de workshop met een stukje theorie over de ‘Wet van de aantrekking’ en het begrip ‘affirmaties’. Daarna volgt het praktische gedeelte van de workshop. Een bewustwordingsproces aan de hand van het maken van je eigen zielscollage. Je hebt geen voorkennis nodig en je hoeft geen kunstenaar te zijn. Het is alleen de bedoeling om heerlijk ontspannen en creatief bezig te zijn. Wat te drinken en een snackje erbij, muziekje op en genieten maar!

Deze workshop geef ik in mijn praktijk voor minimaal drie en maximaal vijf personen.

Lees meer
Energetische Behandeling

Cursus intuïtieve ontwikkeling

Intuïtie is één van onze zintuigen die we bij de geboorte hebben meegekregen. Toch is dit zintuig minder bekend dan de andere vijf: smaak, horen, zien, ruiken en voelen.

Voor we naar school gaan zijn we nog goed in staat om gebruik te maken van onze intuïtie. Maar zodra we de schoolpoort binnen stappen komt het rationeel denken op de voorgrond en wordt onze intuïtie het ondergeschoven kindje. We verliezen hierdoor het natuurlijke contact met ons zesde zintuig.

Wanneer we als kind en jong volwassene aangemoedigd zouden worden om onze intuïtie verder te ontwikkelen dan zou het leven van velen onder ons er vast heel anders uitzien. Dit omdat je intuïtie gebruiken je krachtiger en liefdevoller maakt. Het helpt je om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn en dat is een rijkdom in deze vaak chaotische wereld waarin we nu in leven.

Onze wereld maakt in sneltreinvaart een grote verandering door. De tijd is aangebroken om ons gevoel weer naar waarde te schatten. Daarom ervaar ik het als oud-docent als een cadeautje om anderen wegwijs te mogen maken in de wereld van intuïtieve ontwikkeling. Gedurende 7 avonden maken we samen deze ontdekkingsreis.

De cursus is opgebouwd in thema’s. Elke avond staat in het licht van één van de zeven chakra’s. Spelenderwijs doen we oefeningen waardoor we terug op onze intuïtie leren vertrouwen.

Om een veilige en ontspannen sfeer te creëren werk ik in een klein groepje van vier personen.

Voor de eerstvolgende cursusreeks kijk je bij ‘Workshops agenda’.

Lees meer
Neem contact op

Energetische Workshops zorgen voor

Een authentiek leven

Sterker immuunsysteem

Leven in balans

Karen Buts

Over Karen Buts

Karen is in Antwerpen geboren en verhuisde in 2000 met haar gezin naar Nederland. Een tekort aan eigenwaarde en een perfectionistische persoonlijkheid zorgde ervoor dat zij allerlei lichamelijke kwalen ontwikkelde. Uiteindelijk resulteerde dit in een bijna verstopte hartslagader en een zware burn-out. Vanaf dat moment draaide zij haar leven 180 graden om en ontdekte ze, via de energetische weg, haar authenticiteit.

Lees meer over Karen

Mijn praktijk

Pijpestrootje 33

3755WE, Eemnes

KvK: 71851259

KLANTEN EN VRIENDEN

Ervaringen