FAQ items aan het laden...
De lichtziener, wat houdt het in?

Tijdens het traject van de lichtziener ga jij ‘je licht weer zien’.
Spelenderwijs ontdek je vermogens in jezelf die je voorheen niet voor mogelijk had gehouden.
Terwijl je een oogmasker draagt, dat je ogen compleet afsluit voor het inkomende licht, leer je de fysieke wereld om je heen te zien. Je ziet dus letterlijk zonder ogen.
Zoals de Engelsen het zo mooi zeggen, is het traject ‘life-changing’. Niet alleen onze intuïtieve vermogens versterken, maar ook ons geheugen wordt scherper. Onze cognitieve functies nemen toe. We worden empathischer naar onszelf en naar anderen toe. En last but not least leren we authentiek in het leven te staan.

Voor wie?

Ik richt mij zowel op kinderen als op volwassenen. Mijn aandacht gaat in het bijzonder naar hen die vast lopen in het huidige onderwijssysteem of onze maatschappij. Heb jij je buitenwereld proberen te veranderen door alsmaar te kiezen voor de ander in de hoop dat ze je lief hebben of leuk vinden? Door harder en harder te werken zodanig dat je zonder kleerscheuren het einde van de maand haalt? Of sleep jij je (of je kind zich) elke dag weer naar school omdat dit nu eenmaal moet? Dan is het traject van ‘De Lichtziener’ vast iets voor jou (of jouw kind).
Door het traject van ‘De Lichtziener’ leer je hoe je jezelf weer naar waarde kan schatten en in balans kan komen door de weg van binnen naar buiten te volgen. Het is een bijzondere ontdekkingsreis die je het gevoel van ‘thuiskomen’ zal laten ervaren.

Hoe ga ik te werk?

Kinderen van 6 tot 12 jaar ontvangen individuele sessies waarin ik praktisch en op spelende wijze met hen aan de slag ga. Na elke sessie bepaalt het kind zelf of het meer wil ontdekken. Je bent als ouder vanzelfsprekend welkom om de sessies bij te wonen.

Ben je 12 jaar of ouder, dan ga ik samen met jou of je kind op pad in een traject van 6 sessies. Elke sessie bestaat uit spelen en ontdekken met het oogmasker en een onderbouwing gestoeld op de kwantumfysica. Op deze manier blijft het niet iets ‘zweverigs, maar ervaar je werkelijk waar je transformatie op berust. Je maakt het snelst vooruitgang wanneer je de sessies niet te ver uit elkaar boekt; bij voorkeur laat je er twee tot drie weken tussen zitten.

De nadruk ligt op spelen en vertrouwen. Het is daarom uiterst belangrijk dat jij of je kind het traject uit eigen wil volgen.
Niemand kan vertellen hoe lang jij of je kind erover doet om de wereld fysiek door het oogmasker waar te nemen. Dit heeft onder andere te maken met de balans tussen je twee hersenhelften en in hoeverre je de overtuiging kan loslaten over wat mogelijk is en wat niet. Na zes sessies zal jij of je kind meer balans ervaren en je zal merken dat je intuïtieve en creatieve vermogens of die van je kind versterkt zijn.
Zoals altijd geldt ook hier ‘oefening baart kunst’. Het is dus belangrijk ook thuis verder aan de slag te gaan.

Locatie en tijden

De privé sessies vinden plaats in mijn praktijk plaats, zowel in Eemnes (NL) als Bazel (B).
Voor de kinderen van 6 tot 12 jaar duurt een sessie een uur. Vanaf 12 jaar reken je op anderhalf tot twee uur per sessie. Tijden altijd volgens afspraak.

Wanneer ik met grotere groepen aan de slag ga, kan ik naar een afgesproken locatie komen. Neem dan voor verdere informatie en afspraken contact met mij op via e-mail. (contact@karenbuts.com)

Prijzen

Kind tot 12 jaar: Per sessie € 55,-

Vanaf 12 jaar: Traject van 6 sessies € 570,- p.p. (mag je ook per sessie betalen)

Groepstraining: Neem gerust contact met mij op via e-mail. (contact@karenbuts.com)

Neem contact op

Waarom De Lichtziener?

Versterkte intuïtieve en creatieve vermogens

Leven in balans

Authentiek in het leven staan

Karen Buts

Over Karen Buts

Karen is in Antwerpen geboren en verhuisde in 2000 met haar gezin naar Nederland. Een tekort aan eigenwaarde en een perfectionistische persoonlijkheid zorgde ervoor dat zij allerlei lichamelijke kwalen ontwikkelde. Uiteindelijk resulteerde dit in een bijna verstopte hartslagader en een zware burn-out. Vanaf dat moment draaide zij haar leven 180 graden om en ontdekte ze, via de energetische weg, haar authenticiteit.

Lees meer over Karen

Mijn praktijk

Pijpestrootje 33

3755WE, Eemnes

KvK: 71851259

KLANTEN EN VRIENDEN

Ervaringen