FAQ items aan het laden...
De lichtziener, wat houdt het in?

Tijdens het traject van de lichtziener ga je ‘het licht weer zien’.
Spelenderwijs ontdek je vermogens in jezelf die je voorheen niet voor mogelijk had gehouden.
Terwijl je een oogmasker draagt, dat je ogen compleet afsluit voor het inkomende licht, leer je de fysieke wereld om je heen zien. Je ziet dus letterlijk zonder ogen.
Zoals de Engelsen het zo mooi zeggen is het traject life-changing. Niet alleen onze intuïtieve vermogens versterken, maar ook ons geheugen wordt scherper. Onze cognitieve functies nemen toe. We worden empathischer en last but not least leren we authentieker in het leven te staan.

Voor wie?

Ik richt mij in de eerste plaats op kinderen en jongvolwassenen. Mijn aandacht gaat in het bijzonder naar hen die vast lopen in het huidige onderwijssysteem of onze maatschappij. Door het traject van de ‘lichtziener’ help jij jezelf weer in balans te komen en leer je jezelf weer naar waarde te schatten.

Hoe ga ik te werk?

Het traject omvat zes sessies van een uur. Je maakt het snelst vooruitgang wanneer je de sessies niet te ver uit elkaar boekt; de eerste drie sessies bij voorkeur binnen een week. Bij de laatste drie sessies laat je er maximaal twee weken tussen zitten.

De nadruk ligt op spelen en vertrouwen. Het is daarom uiterst belangrijk dat jij of je kind het traject uit eigen wil volgen. 

Niemand kan vertellen hoe lang jij of je kind erover doet om de wereld fysiek door het oogmasker waar te nemen. Dit heeft onder andere te maken met de balans tussen je twee hersenhelften en in hoeverre je de overtuiging kan loslaten over wat mogelijk is en wat niet. 

Maar na zes sessies zal jij of je kind meer balans ervaren en je zal merken dat je intuïtieve en creatieve vermogens of die van je kind versterkt zijn.  

Zoals altijd geldt ook hier ‘oefening baart kunst’. Het is dus belangrijk ook thuis verder aan de slag te gaan. Je kan vanzelfsprekend na het basis traject sessies bijboeken.

Locatie en tijden

De privé sessies gaan door in mijn praktijk in Eemnes (NL) en Bazel (B).
Wanneer ik met grotere groepen aan de slag ga, kan ik ook naar een afgesproken locatie komen. Neem dan voor verdere informatie en afspraken contact met mij op via e-mail. (contact@karenbuts.com)

Tijden altijd volgens afspraak.

Prijzen

Basis traject: 6 sessies van een uur: € 55,- per uur/ p.p.

Vervolgtraining: € 50,- per uur/ p.p.

Groepstraining vanaf 6 personen: per uur € 33,-/ p.p. (Op basis van 6 sessies)
(Deze kunnen niet in mijn praktijk plaatsvinden en zijn excl. reiskosten)

Neem contact op

Waarom De Lichtziener?

Versterkte intuïtieve en creatieve vermogens

Leven in balans

Authentiek in het leven staan

Karen Buts

Over Karen Buts

Karen is in Antwerpen geboren en verhuisde in 2000 met haar gezin naar Nederland. Een tekort aan eigenwaarde en een perfectionistische persoonlijkheid zorgde ervoor dat zij allerlei lichamelijke kwalen ontwikkelde. Uiteindelijk resulteerde dit in een bijna verstopte hartslagader en een zware burn-out. Vanaf dat moment draaide zij haar leven 180 graden om en ontdekte ze, via de energetische weg, haar authenticiteit.

Lees meer over Karen

Mijn praktijk

Pijpestrootje 33

3755WE, Eemnes

KvK: 71851259

KLANTEN EN VRIENDEN

Ervaringen