FAQ items aan het laden...
Wat is een reading Innerlijke Krachtkaart?

Een innerlijke krachtkaart is een positieve manier om antwoorden te krijgen op vragen waar we soms mee worstelen.
Vanuit een neutraal punt, wat ik bereik via meditatie, lees ik jouw energie en zet het op een creatieve manier op papier.
Ik maak gebruik van verf, papier, teksten, potlood, stiften, tijdschriften, glitters of een combinatie. Het is maar net waar ik door jouw energetisch veld naartoe geleid wordt.
Als ik jouw innerlijke krachtkaart gecreëerd heb volgt stap twee, de reading. We maken een persoonlijke afspraak in mijn praktijk of via Zoom. Via de kaart leg ik uit waar je staat in je leven en waar je nog aandacht aan mag besteden. Vanzelfsprekend ontvang je jouw innerlijke krachtkaart als een blijvende herinnering.

Voor wie?

Voor ieder die vragen heeft zoals: Wie ben ik? Waar sta ik nu?
Wanneer je graag in contact wilt komen met je ziel zodat jij je kracht van binnenuit leert te voelen. Hierdoor hoef jij je niet langer een slachtoffer te voelen buiten jezelf. Op deze manier breng je de prachtige quote van Boeddha, ‘Pijn is onvermijdelijk, maar lijden is een keuze’, tot leven.

Hoe ga ik te werk?

Dit kan op twee manieren: In mijn praktijk of op afstand via een Zoommeeting.
Wanneer je contact wilt hebben via Zoom stuur ik je innerlijke krachtkaart op nadat we de reading gehad hebben.

Prijzen
  • Voor de innerlijke krachtkaart en een reading van 20 minuten € 30,-
  • Wanneer je een reading via Zoom wilt ontvangen moet je rekening houden met extra verzendkosten voor het opsturen van je innerlijke krachtkaart.
Neem contact op

Helpt je om:

In het nu te leven

Authentiek te zijn

De kracht in jezelf te vinden

Karen Buts

Over Karen Buts

Karen is in Antwerpen geboren en verhuisde in 2000 met haar gezin naar Nederland. Een tekort aan eigenwaarde en een perfectionistische persoonlijkheid zorgde ervoor dat zij allerlei lichamelijke kwalen ontwikkelde. Uiteindelijk resulteerde dit in een bijna verstopte hartslagader en een zware burn-out. Vanaf dat moment draaide zij haar leven 180 graden om en ontdekte ze, via de energetische weg, haar authenticiteit.

Lees meer over Karen

Mijn praktijk

Pijpestrootje 33

3755WE, Eemnes

KvK: 71851259

KLANTEN EN VRIENDEN

Ervaringen