FAQ items aan het laden...
Wat is een energetische behandeling?

Het is een ontspannende methode waarmee ik jou door middel van handoplegging, soundhealing, lichttaal, kleuren, edelstenen en aromatische oliën help in balans te komen. De universele levensenergie is bij dit proces de liefdevolle bron.

Voor wie?

In onze hedendaagse maatschappij wordt er vaak veel van ons verwacht en is de druk die we onszelf opleggen erg groot. Onze energie geraakt hierdoor verstoord waardoor we fysieke en/of psychische klachten kunnen krijgen.
Een energetische behandeling helpt je op te laden zodat je lichaam weer energie heeft om te herstellen. Herken jij jezelf hierin, dan is deze helingsvorm vast iets voor jou.
Maar ook als je geen klachten hebt is het heerlijk om een energetische behandeling te ontvangen.

Hoe ga ik te werk?

Onder het genot van een kopje thee bespreken we het doel van jouw komst. We bekijken wat je verwachtingen zijn en gaan dieper in op de eventuele oorzaak van je klachten. Aansluitend mag je plaats nemen op de behandeltafel en kan het genieten beginnen. 

Ooit ben ik gestart met Reikibehandelingen, maar ondertussen heb ik onder begeleiding van mijn spirituele gidsen een eigen stijl ontwikkeld. Ik werk nog steeds via handoplegging, maar ik vul het aan met de geuren van essentiële oliën die op dit moment bij jou passen, met kleurrijke sjaals en edelstenen gelinkt aan jouw energetische veld en soundhealing. Ook het spreken van lichttaal is een belangrijk onderdeel van mijn behandelingen. Lichttaal is een universele taal. Het heeft een trillingsniveau of frequentie direct vanuit de bron. Deze multidimensionale vorm van communicatie werkt helend en activerend.

Locatie en tijden

De energetische behandelingen vinden plaats in mijn praktijk aan huis en zijn altijd op afspraak.

Openingstijden praktijk: van maandag t/m vrijdag tussen 9.30u en 17u

Prijzen

Behandeling incl. coachingsgesprek per sessie 1 – 1,5 uur € 70,-

Neem contact op

Waarom een Energetische Behandeling?

Helpt je opladen

Werkt ontspannend

Helpt je in het Nu te zijn

Karen Buts

Over Karen Buts

Karen is in Antwerpen geboren en verhuisde in 2000 met haar gezin naar Nederland. Een tekort aan eigenwaarde en een perfectionistische persoonlijkheid zorgde ervoor dat zij allerlei lichamelijke kwalen ontwikkelde. Uiteindelijk resulteerde dit in een bijna verstopte hartslagader en een zware burn-out. Vanaf dat moment draaide zij haar leven 180 graden om en ontdekte ze, via de energetische weg, haar authenticiteit.

Lees meer over Karen

Mijn praktijk

Pijpestrootje 33

3755WE, Eemnes

KvK: 71851259

KLANTEN EN VRIENDEN

Ervaringen