Steeds vaker komt het in spirituele podcast voorbij, light language of lichttaal. Maar wat is het en wat kan het bijdragen aan ons leven? Ik leg het je uit vanuit mijn perspectief, mijn waarheid en mijn ervaring.

Allereerst is het belangrijk om ons te realiseren wie wij eigenlijk zijn.
Wij mensen zijn multidimensionale lichtwezens. Hier op aarde dragen we een menselijke jas om ervaringen op te doen waardoor ons bewustzijn groeit.
Via onze ziel blijven we verbonden met ons hogere zelf die dan weer deel uit maakt van de bron, het universum of wat de meeste mensen God noemen.
In principe zijn we dus één en vanuit die éénheid doen we ervaringen op waardoor het lijkt alsof we gescheiden zijn.

De ene mens staat al meer in verbinding met zijn hogere zelf dan de andere. Dat heeft te maken met het energetische level waarin jij trilt. Het is geen constante, maar zal stijgen of dalen naargelang de manier hoe jij in het leven staat.
Ervaar je bijvoorbeeld gevoelens van dankbaarheid, vreugde, overvloed, liefde, dan tril je hoog en ervaar je bijvoorbeeld angst, jaloezie, verdriet, pijn, dan is je trilling laag. Jij kan dit sturen via je gedachten die aan je gevoelens vooraf gaan.
Ik wil hier niet met zeggen dat gevoelens die een lage frequentie hebben fout zijn en gevoelens met een hoge frequentie goed. Niets is fout of goed, alles komt neer op de ervaring die je hebt en de waarde die je eraan geeft.
Wel is het zo dat je alleen de verbinding met je hogere zelf kan ervaren wanneer je trillingsfrequentie hoog is. Dit heeft als resultaat dat je het gevoel hebt dat je leven makkelijker verloopt en je synchroniciteit ervaart.

Niet alleen wij zijn energie, maar is alles energie. Ook onze aarde wiens trillingsfrequentie de laatste jaren enorm aan het stijgen is. Dit alles zorgt ervoor dat de lichtfrequenties vanuit de bron onze aarde en haar bewoners alsmaar beter kunnen bereiken.

Dit betekent dat wanneer jouw energiefrequentie hoog is en jij open staat om te ontvangen, de lichtfrequentie of lichtcodes van de universele bron via jouw lichaam geactiveerd kunnen worden, lichttaal.
Lichttaal kent veel vormen: spreken, zingen, schrijven en dansen zijn de meest bekende. Het spreken en zingen uit zich onder andere in bijzondere klanken die vaak lijken op een oertaal, maar het kunnen ook kliktonen zijn of andere bijzondere geluiden zoals bijvoorbeeld vogelgeluiden.

Bij mij werd lichttaal geactiveerd nadat ik gedurende langere tijd intensief bezig was geweest met ademhalingstechnieken en vasten. Ik was al meerdere jaren bezig met mijn praktijk, maar deze extra zuiveringen van mijn lichaam en geest zorgden ervoor dat de lichtcodes actief werden. De voor mijn verstand onbegrijpelijke taal, gaf mij meteen een gevoel van herkenning en het raakte mij tot in het diepste van mijn hart.

Hoe gek het ook klinkt, de stap van lichttaal spreken in mijn eigen tijd naar de behandelingen in mijn praktijk, was niet groot. Ook al klinkt lichttaal misschien een beetje vreemd in de oren, er was een liefdevolle push in mijzelf die mij het vertrouwen gaf dat wie ik zou behandelen hier klaar voor zou zijn. En dat klopte ook. Voor mij des te meer het bewijs dat het niets met ego te maken heeft, maar alles met bewustzijn.
Ik maak gebruik van lichttaal tijdens mijn behandelingen in de vorm van spraak en zang. Het is de taal van het hart, je kan het dan ook alleen ervaren met je gevoel. Het is niet de bedoeling om het te analyseren want dat lukt je niet. Het werkt net zoals de liefde tussen levende wezens. Dat kan je ook niet uitleggen en is dan ook niet de bedoeling om het te analyseren.
Ik weet nooit wat er komen gaat, dat is bij iedereen en ook bij elke afspraak anders. Je ontvangt wat je nodig hebt in dat moment.

Naast lichttaal via spraak en zang komt het ook via dans bij me binnen. De bewegingen die door mij heen komen zorgen voor een totale ontspanning en een helende frequentie.

In de nabije toekomst zal ik danslichttaal sessies geven waarbij ik mij zal afstemmen op de energie van de groep. Wanneer je hier interesse in hebt, houd dan de workshopagenda in de gaten.
Je kan mij natuurlijk ook altijd voor een privésessie met een eigen samengestelde groep boeken. Daarvoor verwijs ik je graag door naar het contactformulier op mijn website.

Wil je aan de lijve ervaren wat lichttaal inhoud dan kan je een behandeling bij me boeken via het contactformulier op mijn website of telefonisch op het nummer 06-53222057.