FAQ items aan het laden...
Wat is Energetisch Coachen?

Mijn overtuiging is dat jij alles al in je hebt om een gelukkig en zinvol leven te leiden. Het enige wat je misschien kan gebruiken zijn enkele tools om die overtuiging samen met mij te delen.

In vier sessies help ik jou op weg om jouw energetische frequentie te verhogen waardoor je vanuit authenticiteit kan gaan leven.

Mijn manier van coachen wijkt af van een reguliere coaching sessie. Elke sessie bestaat uit twee delen: het eigenlijke coachtraject en een energetische behandeling.

Sessie 1: Vanuit je rustpunt je nieuwe leven vorm geven.
Sessie 2: Op een creatieve manier je huidige ‘IK’ weergeven en interpreteren. Waar was ik en waar ben ik nu?
Sessie 3: Het leven is een creatieproces. Hoe ziet mijn toekomstige creatie eruit?
Sessie 4: Zuivering van jouw lichaam en geest helpt je om authentiek te leven.

Voor wie?

Het maakt niet uit of je jong bent of minder jong, studeert of gepensioneerd bent. Wanneer je de liefde voor jezelf wilt voelen in plaats van angst om voluit te leven, zijn deze coaching sessies een mooie manier om authentiek in het leven te staan.
Ik zeg altijd: “In jouw leven ben jij de held. Laat je liefde stromen zodat de angst wegsmelt.” Heb je toch nog vragen? Mail of bel me gerust, dan kunnen we samen kijken of dit coaching traject bij jou past.

Locatie

Het coaching traject vindt in mijn praktijk plaats.

Prijzen

Een coaching traject bestaat uit vier sessies van ongeveer 2,5 uur, die telkens uit twee delen bestaat, het eigenlijke coachtraject en een energetische behandeling.
Prijs: 600,-

Neem contact op

Waarom Energetisch Coachen?

Authentiek leven

Gezond leven

Gelukkig leven

Karen Buts

Over Karen Buts

Karen is in Antwerpen geboren en verhuisde in 2000 met haar gezin naar Nederland. Een tekort aan eigenwaarde en een perfectionistische persoonlijkheid zorgde ervoor dat zij allerlei lichamelijke kwalen ontwikkelde. Uiteindelijk resulteerde dit in een bijna verstopte hartslagader en een zware burn-out. Vanaf dat moment draaide zij haar leven 180 graden om en ontdekte ze, via de energetische weg, haar authenticiteit.

Lees meer over Karen

Mijn praktijk

Pijpestrootje 33

3755WE, Eemnes

KvK: 71851259

KLANTEN EN VRIENDEN

Ervaringen